Az esemény időpontja:

2022-05-26 18:00:00

A VIZUALIZÁCIÓ EREJE A FEJLŐDÉSBEN ÉS A FEJLESZTÉSBEN

A COACHING BY DRAWING™ MÓDSZER A GYAKORLATBAN


Teljes ár: 1 496 Ft + áfa (bruttó: 1 900 Ft) | További kedvezmények

Hogyan támogatja a rajz és a vizualizáció egy fontos döntés meghozatalát, az önismeretet, vagy akár az önértékelést? Milyen ábra segíthet túllépni egy elakadáson, vagy kezünkbe venni az életünk irányítását?

A vizualizációnak egyre jelentősebb szerepe van az élet szinte minden területén – így a megismerésben és a fejlődésben is.

A program során Járdán Tamás, a coaching by drawing™ módszer megalkotója, könyvének szerzőtársa, Pataki Anna, valamint Osvárt Andrea beszélget a módszer kialakításáról és alkalmazási lehetőségeiről, és arról, hogyan indíthatunk el a rajzzal támogatott coaching segítségével mélyrehatóbb változást. A szakemberek a legkülönfélébb helyzetekben jól használható rajzos coachingeszközöket mutatnak be, amelyeket közül néhányat a gyakorlatban is kipróbálhatunk. 

Akár hivatásos coachként, akár a coachingszemléletű vezetés híveként, tanárként, edzőként vagy egyéb segítő szakma képviselőjeként támogatunk másokat a változásban, akár saját magunkat fejlesztjük, a módszer nyújtotta eszközök komoly segítségünkre lehetnek.


Részvételi díj: 1900 Ft, amelyből 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható.

Az 1000 Ft-os kupont a helyszínen, az előadás előtti regisztrációnál kapják meg a résztvevők.

Online jegyárusítás lezárása: 2022.05.26. 14:00 óra. A rendezvény előtt jegyek a helyszínen korlátozott számban megvásárolhatók.

Előadók

Járdán Tamás


MBA, Project Management Professional, Professional Certified Coach, Rainforest Kft.


Programtervező matematikusként komplex informatikai projektek vezetésében és egy rendszerintegrátor cég menedzsmentjében szerezte üzleti tapasztalatait. 2005-ben projekt- és programmenedzsmenthez kapcsolódó coachinggal kezdte a pályafutását. Tanult pszichodráma alapú, megoldásközpontú és Gestalt coaching megközelítést, valamint buddhista pszichológiát. Ma meghatározóan stratégiai tanácsadással, executive és team coachinggal foglalkozik. 35 évnyi küzdősportoló (judo) tapasztalatát is felhasználva szereti aktivizálni, energizálni, felpörgetni ügyfeleit és imádja, ha van egy flipchart néhány filccel a coaching ülésen.


Osvárt Andrea


Osvárt Andrea, színésznő, filmproducer. Olasz nyelvészet és irodalomból diplomázott az ELTE Bölcsészettudományi karán, majd Olaszországban sikeres színészi pályát futott be. Néhány évig Amerikában élt, azután visszaköltözött Budapestre.


Pataki Anna


Pataki Anna üzletviteli tanácsadással és coachinggal foglalkozik, valamint kommunikációs és vezetőfejlesztési tréningeket tart. A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Elkötelezett az Erőszakmentes kommunikáció mindennapi gyakorlása és népszerűsítése iránt . Rajong az irodalomért, és lételeme a sport: futott maratont, ejtőernyőzött, küzdősportol és kettlebellezik.


Helyszín

MÜPA, Üvegterem
1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 1900 Ft /fő, amelyből 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Információ: konferencia@hvg.hu  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor