Az esemény időpontja:

2023-06-21 09:00:00

AI és marketing

Az AI ereje a marketingben: Új dimenziók és lehetőségek a digitális világban


Teljes ár: 19 000 Ft + áfa (bruttó: 24 130 Ft) | További kedvezmények

Az esemény felvétele megvásárolható a webuni.hu felületén.A 21. században a mesterséges intelligencia forradalmasította és nagyban átalakította az online marketing világát. A ChatGPT egy bárki számára elérhető mesterséges intelligencia platform, amely segítségével a vállalkozások rengeteg pénzt, időt és energiát takaríthatnak meg az online marketing folyamataikban, ha megfelelően alkalmazzák.

  

A webinárium átfogó ismeretet ad a ChatGPT marketing szemléletű használatáról, melyben arra összpontosítunk, hogyan lehet maximalizálni a ChatGPT által nyújtott válaszok relevanciáját. Ez magában foglalja a kérdezéstechnikákat, a megfelelő kontextus beállítását és más gyakorlati trükköket, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni a ChatGPT-ből.


Az előadás felvázolja a ChatGPT használatának elméleti alapjait, valamint részletezi, hogyan nyithat új lehetőségeket a mesterséges intelligencia a marketingben. Bemutatásra kerül, hogy a ChatGPT miként segíthet a tartalommarketingben, kezdve a blogbejegyzések és hírlevelek automatizált generálásától egészen a személyre szabott ügyfélszolgálati interakciókig.


A webinárium gyakorlati útmutatót biztosít a ChatGPT használatáról Facebook posztok és hirdetések létrehozásában, valamint a weboldali tartalom előállításában. Az előadás során konkrét példákon keresztül szemléltetjük, hogyan építhetünk fel egy komplett social media kampányt az AI támogatásával. Kitérünk arra is, hogy a ChatGPT hogyan segíthet az e-mail marketingben, termékfejlesztésben, piackutatásban.


A ChatGPT bővítmények megjelenésével tovább szélesedtek a platform felhasználási lehetőségei. Azon túl, hogy összekapcsolhatjuk népszerű marketing automatizációs eszközökkel, a ChatGPT már képes önállóan böngészni és információkat gyűjteni az interneten, ami mélyebb kontextusértelmezést és pontosabb válaszokat eredményez a felhasználói kérdésekre.


A webináriumban a résztvevők megismerkedhetnek olyan fejlett technikákkal, mint a Prompt engineering, és azonnal használható ChatGPT parancsokkal, amelyek javítják az AI kommunikációját és pontosságát. Betekintést kapnak a képgenerálás, a narráció készítés és a videószerkesztés mesterséges intelligenciával történő alkalmazásába, amelyek új és izgalmas lehetőségeket nyitnak a tartalomkészítésben és a marketingben.


Program Program nyomtatása

9:00 9:05 Megnyitó

9:05 9:30

Útmutató a ChatGPT használatához: elméleti alapok
ChatGPT a marketingben: új lehetőségek az AI támogatásával
ChatGPT használata tartalommarketing célokra

9:30 10:00

Gyakorlati útmutató közösségi média posztok és hirdetések létrehozásához a ChatGPT segítségével
Gyakorlati útmutató weboldali tartalom előállításához a ChatGPT segítségével
Gyakorlati útmutató e-mail marketinghez a ChatGPT használatával

10:00 10:30

ChatGPT a termékfejlesztésben és a piackutatásban
ChatGPT ügyfélszolgálat és CRM rendszerekben
A ChatGPT integrálása marketing automatizációs eszközökkel, összekapcsolás népszerű platformokkal
ChatGPT bővítmények

10:30 11:00

Prompt engineering
Azonnal használható ChatGPT parancsok

11:00 11:30

Gyakorlati útmutató képgeneráláshoz az AI segítségével
Gyakorlati útmutató írott szövegből narráció készítéshez AI segítségével
Gyakorlati útmutató videószerkesztéshez AI eszközökkel
Egyéb hasznos, marketing célokra használható AI eszközök

11:30 12:00 Az AI ereje a marketingben: Új dimenziók és lehetőségek a digitális világban

Bene Gergő, AI marketing szakértő, az E-Motion Marketing Kft. társtulajdonosa és Szauer Tamás, HVG Kiadó Zrt, stratégiai és kersekedelmi igazgató

Témák

  • Útmutató a ChatGPT használatához: elméleti alapok
  • ChatGPT a marketingben: új lehetőségek az AI támogatásával
  • ChatGPT használata tartalommarketing célokra
  • ChatGPT ügyfélszolgálat és CRM rendszerekben
  • Gyakorlati útmutató Facebook posztok és hirdetések létrehozásához a ChatGPT segítségével
  • Gyakorlati útmutató weboldali tartalom előállításához a ChatGPT segítségével
  • Gyakorlati útmutató e-mail marketinghez a ChatGPT használatával
  • ChatGPT a termékfejlesztésben és a piackutatásban
  • A ChatGPT integrálása marketing automatizációs eszközökkel, összekapcsolás népszerű platformokkal
  • ChatGPT bővítmények


Előadók

Bene Gergő


AI marketing szakértő, az E-Motion Marketing Kft. társtulajdonosa


Hirdetéskezelés fókuszú online marketing ügynökségünkben aktívan dolgozom azon, hogy az AI rendszerek alkalmazásával eredményesebbé tegyem ügyfeleink online marketing folyamatait. Ennek szellemében készítettem el a "ChatGPT a vállalkozók szolgálatában: Útmutató a hatékony AI marketinghez" Ebook-ot, amely vállalkozásoknak segít bevezetni a ChatGPT-t online marketing célokra. Meggyőződésem, hogy a jövőben olyan marketing szakemberekre lesz szüksége a piacnak, akik pontosan tudják, hogyan alkalmazzák a mesterséges intelligenciát munkájuk támogatására.

Szauer Tamás


HVG Kiadó Zrt., vezérigazgató


Szauer Tamás 2024-ben vette át a HVG Kiadó vezetését édesapjától 7 év közös munka után. Korábban a kiadó digitális fejlesztéseiért, marketing és kereskedelmi tevékenységéért, valamint az üzleti stratégia kidolgozásáért felelt. A médiát megelőzően Londonban élt több mint 6 évig, ahol többek között olyan multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatot, mint a Bloomberg, a Santander és a Deloitte.


Helyszín

Webex


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 19.000 Ft+áfa/fő  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor