Az esemény időpontja:

2023-11-22 09:00:00

AI alapú HR

Hogyan forradalmasítja a mesterséges intelligencia a HR-t?


A felvétel megvásárolható a webuni.hu-n.


Az elmúlt években robbanásszerű fejlődésnek lehettünk tanúi az AI különféle felhasználási területein. Számos AI-alapú HR szoftver és platform jelent meg a piacon, melyek segítségével automatizálhatóak és hatékonyabbá tehetőek a főbb toborzási és HR folyamatok: a toborzás, kiválasztás, a teljesítményértékelés, a munkavállalók fejlesztése vagy épp a döntéshozatal. Az automatizáció térnyerése nem csak ezekre a belső folyamatokra van hatással, de új lehetőségeket teremt a munkavállalói élmény területén is.  Lehetővé teszi a valóban személyre szabott, hiperperszonlaizált munkavállalói élmény kialakítását, ami segít bevonzani, megtartani és elkötelezetté tenni azokat a szakembereket, akikre a vállalatnak szüksége van üzleti céljai eléréséhez. A jövőben az AI és az emberi kapacitások szoros együttműködése lesz a kulcs ahhoz, hogy a vállalatok sikeresen alkalmazkodjanak a változó munkaerőpiaci környezethez és fenntartható előnyöket érjenek el versenytársaikkal szemben.


A workshopon szó lesz arról, hogyan integrálhatóak az AI megoldások a munkavállalói életciklus különböző szakaszaiban. Megtudhatod, hogyan javíthatják az AI alapú szoftverek a jelöltélményt, a munkavállalói élményt, hogyan érdemes újratervezni a munkavállalói élménypontokat, és mire érdemes figyelni az automatizáció során. 

Program Program nyomtatása

9:00 9:10 Megnyitó

9:10 9:40 AI a HR-ben

AI alapok
Milyen területeken hívhatjuk segítségül az AI-t
Új lehetőségek a HR-ben AI támogatással

9:40 10:30 Munkavállalói életciklus és munkavállalói élmény

Miért fontos a személyre szabott munkavállalói élmény és hogyan támogatja a vállalat üzleti céljait
Hogyan javíthatja az AI a munkavállalói élményt

10:30 10:50 SZÜNET

10:50 11:20 Gyakorlati megoldások a toborzás automatizálására

Adatalapú toborzás
Hiperperszonalizált jelöltélmény az AI felhasználásával
A kommunikáció fontossága a kiválasztási folyamat során, AI támogatott kommunikáció

11:20 12:20 Gyakorlati megoldások a munkavállalói élmény újratervezésére, és a HR folyamatok automatizálására

Adatalapú HR
Munkavállalói elkötelezettség növelése az AI segítségével

12:20 12:50 Az AI felhasználásának biztonsági keretei, kockázatok, veszélyek és regulációs kísérletek

12:50 13:00 Q&A

Témák

  • AI a HR-ben - lehetőségek AI támogatással 
  • Hiperperszonalizált jelöltélmény az AI felhasználásával  
  • Gyakorlati megoldások a toborzás automatizálására (Önéletrajzok szűrése, álláshirdetések, személyre szabott üzenetek, chatbotok) 
  • Hogyan javíthatja az AI a munkavállalói élményt
  • Gyakorlati megoldások a munkavállalói élmény újratervezésére és a HR folyamatok automatizálására (onboarding, fejlesztés, munkavállalói elkötelezettség, adatalapú HR) 
  • Az AI felhasználásának biztonsági keretei, kockázatok, veszélyek és regulációs kísérletek  


Előadók

Radnai Tóth Judit


alapító, Talentbrand
A Talentbrand alapítójaként munkáltatói márkaépítésben, munkavállalói élménytervezésben és sokszínű cégkultúra kialakításában segíti ügyfeleit. Korábban a Prezi munkáltató márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Tanácsadóként számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startuppal dolgozott együtt innovatív humán és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a vállalati kultúraépítés, a munkavállalói élménytervezés és a design thinking. 


Helyszín

Webex


A szeminárium/konferencia részvételi díja: 19.000 Ft+áfa/fő  Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény (kizárólag magánszemélyként vehető igénybe, és csak az igazolvány tulajdonosa jogosult a kedvezményre): -25% HVG Pártoló Tagság: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)  A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.  Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.  Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu!  Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor