Az eseményig még hátravan:


Szemléletváltás

A siker új pszichológiája


Teljes ár: 34 900 Ft + ÁFA (Bruttó: 43 905 Ft) | További kedvezmények

2017. 11. 28. 12:30
MÜPA - Művészetek Palotája

Miért tudnak hasonló képességű emberek közül egyesek sikeresebbé válni, miközben mások az ígéretes kezdés után megakadnak egy adott szinten? Pusztán a hozzáálláson múlik, kiből lesz hatékony, jó vezető, és ki lesz az, akinek küzdelmes az út a célig?

Akár tudatában vagyunk, akár nem, elménk folyamatosan rögzíti, mi történik velünk - monitoroz és értelmez. Az elménkben zajló értelmezési folyamatokat szemléletmódunk irányítja. A különféle szemléletmódok felismerésével és megváltoztatásával sikeresebbé és elégedettebbé válhatunk, és ebben segíthetünk munkatársainknak is. 

A rögzült szemlélet olyan belső monológot eredményez, amely a bírálatra helyezi a hangsúlyt. „Ez azt jelenti, hogy jobb/rosszabb ember vagyok náluk.” 

A fejlődési szemlélet (growth mindset) alkalmazásával azonban nem értékeljük folyamatosan önmagunkat vagy másokat. Gondolkodásunk a tanulásra és a konstruktív reakciókra fókuszál: "Mit tanulhatok mindebből? Hogyan fejlődhetek?" Így segíti a vezetőket és munkatársaikat, hogy felfedezzék, gondolkodásmódjuk milyen hatással lehet a jövőbeni teljesítményükre és fejlődésükre. 


Bemutatjuk a rögzült és a fejlődési szemléletmódokat, hogy a résztvevők:

  • megértsék a különböző szemléletmódok hatását saját és munkatársaik teljesítményre,
  • nyitottan tudják fogadni a változásokat és építkezhessenek a kudarcokból,
  • megtanulják, hogyan tűzhetnek ki hatékonyan személyes és vállalati célokat, 
  • nyitottak legyenek a kritikákra, és fejleszteni tudják a visszajelzési kultúrát a vállalatnál,
  • képessé váljanak megváltoztatni a szemléletmódjukat, ha szeretnék


A program kiindulási pontja lehet bármilyen vezetőfejlesztésnek, vagy akár értékesítési-, elkötelezettség és ügyfélélmény fejlesztési projektnek, hiszen segít a megfelelő attitűd formálásában és a változásokhoz szükséges helyes szemlélet kialakításában.


Videók

Előadók

dr. Baranyai Attila


Develor International, Chief Learning Officer

Attila a Develor nemzetközi központjának egyik vezetőjeként a szolgáltatások és a munkatársak fejlesztéséért felel a hálózat 11 országában. 2003 óta közel 1000 nap tréninget tartott. Kiemelt szakterülete a vezetőfejlesztés és a nyilvános beszéd. A HVG szemináriumok, HR konferenciák elismert és közkedvelt előadója és moderátora, több szakkönyv lektora. Prezentációiban a humor és a tartalmas üzenetek remek párost alkotnak.


Helyszín

MÜPA - Művészetek Palotája
1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.

Kapcsolódó kiadvány

Dweck, Carol S.

Szemléletváltás

A siker új pszichológiája
Részletek
Jelentkezés

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 34900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók.közvetített szolgáltatások díjából nem biztosítunk kedvezményt. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Résztvevők

Kérjük adja meg e-mail címét és nevét a konferenciára jelentkezőknek!