Az eseményig még hátravan:


Online Toborzási Konferencia 2017

The big picture - üzleti fókusz a HR-ben


Teljes ár: 39 900 Ft + ÁFA (Bruttó: 50 255 Ft) | További kedvezmények

2017. 09. 27. 09:00
MOM Kulturális Központ

Jelentkezzen 2017. július 1-ig idei konferenciánkra 25%-os SAVE THE DATE kedvezménnyel!


Idén már 4. alkalommal rendezzük meg a HR szakma egyik legnépszerűbb tudásmegosztó eseményét, együttgondolkodásra inspirálva szakembereket, vállalatvezetőket és tanácsadókat. Évről évre teremtünk fórumot a legújabb toborzási trendek, személyes és vállalati szintű fejlődési és fejlesztési irányok bemutatására és megvitatására. A HR-szakmát alapvetően átformáló digitális korszak küszöbén állunk. Évek óta beszélünk a legújabb online eszközökről és csatornákról, amelyek mellett ma már applikációkról, szoftveres és felhő-megoldásokról, digitalizált HR folyamatokról, mérhetőségről, ROI-ról és adatalapú toborzásról kell gondolkodnunk. 

A világ vezető szakemberei mind egyetértenek abban, hogy a hagyományos eszközeink, a személyes hálózatunk fenntartása és bővítése mellett fejlesztenünk kell digitális tudásunkat is. Főként a most piacra lépő generációk elérése, bevonzása és elkötelezése, valamint a sorra születő új szakmák, feladatkörök és speciális szervezeti kultúrák sikeres kiszolgálása érdekében. 

A HR felé megfogalmazott üzleti elvárásokat már évek óta olyan hatások alakítják, amelyeknek csak akkor tudunk megfelelni, ha a toborzásra már nem pusztán támogató funkcióként, de üzleti fókusszal tekintünk. Konferenciánkon a legújabb online és digitális megoldások és sikeres hazai, illetve nemzetközi gyakorlatok bemutatásával erre a szemléletváltásra helyezzük a hangsúlyt.


A konferenciaprogram előreláthatóan reggel 9 órától 17 óráig tart majd.

A konferenciaprogramot 18 órától állófogadással zárjuk.


Részvételi díj: 39.900 FT+Áfa

HR szolgáltatók számára a részvételi díj: 59.900 FT+Áfa*

Amennyiben HR szolgáltatóként jelentkezik, kérjük a "Megjegyzés" rovatba tüntesse fel az alábbi kódot: HRSZOLG


*HR szolgáltatóként kérjük a rendszer által automatikusan küldött díjbekérőt ne vegye figyelembe. A szolgáltatók számára módosított díjbekérő a jelentkezést követő 48 órán belül kerül kiküldésre.


Témák


  • Globális online toborzási trendek
  • Online skillek - céges és személyes fejlesztés
  • A digitális korszak vezetői 
  • Adatszerzés, elemzés és disztribúció a toborzási folyamatban
  • Célcsoport-elérés
  • Online jelenlét – munkaadók és munkavállalók jogai és kötelezettségei az online térben
  • A "bedrótozott nemzedék" elérése, elkötelezése
  • Profilozás
  • Felhő alapú toborzás
  • Kreatív álláshirdetések - social platformok, live stream megoldások, stb.


+ SZAKMAI WORKSHOPOK
+ NETWORKING

További témák pontosítása folyamatban!

Helyszín

MOM Kulturális Központ
1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Kapcsolódó kiadvány

Sinek, Simon

A jó vezetők esznek utolsónak

Hogyan építsünk összetartó, lelkes és sikeres csapatot?
Részletek
Jelentkezés

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 39900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Résztvevők

Kérjük adja meg e-mail címét és nevét a konferenciára jelentkezőknek!