Ötvös Zsuzsanna
cukrászséf
Angol, latin és ógörög szakos bölcsészként végzett. A doktori disszertációja írása közben, 2010-ben kezdte el vezetni a Praliné Paradicsom tematikus gasztroblogját, amelyben elsősorban bonbonok, pralinék receptjeit osztotta meg a közönségével. A csokoládé világa ekkor gyorsan beszippantotta: rájött, hogy főállásban is ezzel szeretne foglalkozni, így a disszertáció befejezése után Szántó Tibor bean-to-bar csokoládémanufaktúrájában kezdett el dolgozni. Az itt töltött két és fél év alatt érdeklődése fokozatosan a modern francia cukrászat felé fordul, így ismét vált és 2017 óta éttermi cukrászként dolgozik; jelenleg a Laurel Budapest étterem cukrászséfe. Kreatív desszertiskola című első kötete 2018 őszén jelent meg a Libri Kiadónál, míg második könyve Régi receptek, mai desszertek címen idén ősztől lesz kapható a HVG Kiadó gondozásában.
Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.