Az eseményig még hátravan:


TEDxYouth@Budapest

Miért? Miért ne?!


Teljes ár: 19 685 Ft + ÁFA (Bruttó: 25 000 Ft) | További kedvezmények

2019. 04. 13. 10:00
MOM Kulturális Központ

Megnyitottuk a jelentkezést a 2019-es jubileumi TEDxYouth@Budapest konferenciára!

2019. április 13-án rendezzük meg a 10 éves TEDxYouth@Budapest konferenciát, amelyen a MIÉRT? MIÉRT NE?! témához kapcsolódóan keressük a válaszokat előadóinktól.

Miért?

Mi hajt? Mi mozgat? Mi visz előre? Mi az, ami annyira lelkesít, hogy nem tudod nem csinálni? Mi a gondolat, ami nem hagy aludni éjjelente? Az ötlet, ami belendít minden reggel? Az ügy, amiért időt és energiát áldozol mindenek ellenére? Oszd meg velünk, mit adsz hozzá a világhoz!

Miért ne?!

Azt mondják, nem így megy ez, te mégis hiszel benne? Úgy vélik, nem éri meg, te mégis belevágtál? Úgy látják, egy gondolat, egy idea, egy ember kevés ehhez? Miért ne lehetne elég? Miért ne lehetne átírni a megszokottat, megváltoztatni a játékot, és új fejezetet nyitni? Csak azért, mert más még nem tette meg? Mutasd meg a kezdetet, állj a változás él.


Jegyek:

Diákjegy: 10 000 Ft - Az eseményre limitált darab számú diákjegyet biztosítunk. 

Normál: 25 000 Ft 

Támogatói: 50 000 Ft  

A rendezvényen az étel és az ital közvetített szolgáltatás, amelyet a részvételi díj tartalmaz! Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Váltsd meg a jegyed kényelmesen, percek alatt most már bankkártyával is.


Helyszín

MOM Kulturális Központ
1124 Budapest, Csörsz utca 18.

Jelentkezés

A rendezvény részvételi díja: Diák: 10 000 Ft/fő / Normál: 25 000 Ft/fő / Támogatói: 50 000 Ft/fő (Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.)  A részvételi díj tartalmazza a vendéglátás díját is, amely közvetített szolgáltatás. • Csoportos jelentkezés: csak azonos jegytípus esetén lehetséges. Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.  Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben kérjük, írjon a info@tedxy.hu címre.  Lemondás: a kifizetett jegyek nem visszaválthatók.  A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


Résztvevők

Kérjük adja meg e-mail címét és nevét a konferenciára jelentkezőknek!Szeretnél értesülni hasonló témájú rendezvényeinkről, early bird akciókról, kedvezményekről?

Igen, feliratkozom
Nem, talán majd máskor