Kádár András

Kádár András

Dr. Jane Goodall Intézet főtitkára 

Már régóta szerettem volna csatlakozni egy főemlősöket segítő szervezethez, de sokáig nem találtam itthon olyat, ami közel állt volna a szívemhez. Aztán 2009-ben a mobiltelefongyűjtő kampány során figyeltem fel a magyar Jane Goodall Intézetre.

Önkéntesként 2009-től kezdve az Intézet minden munkafázisában kipróbálhattam magam. Élveztem  hogy szabadkezet kaphatok, de ez nagy felelősséggel is jár. Nem elég elkezdeni egy-egy projektet, hanem végig is kell vinni azt. Így volt ez a 2016-os Jane Goodall Tanösvény esetében is.

2018 februárjától mint az Intézet főtitkára dolgozom.

Jelenleg kapcsolatépítéssel, projektek kidolgozásával, forrásteremtéssel, könyveléssel, szervezetfejlesztéssel foglalkozom, és igyekszem minden rendezvényen jelen lenni, standolni, az Intézetet képviselni, ebben elengedhetetlen segítségemre vannak az önkénteseink és koordinátoraink.

Legújabb projekt, amin dolgozom, a Passzold vissza Tesó! használt mobiltelefon visszagyűjtő kampány. Szeretnénk a jelenlegi Tanösvényt meghosszabbítani és szakvezetéseket tartani a területen. A jövőben a tanösvény és környékének fenntartható módon való kezelésére törekszünk.

Célom azonos az Intézetével, vagyis inspirálni az embereket és ráébreszteni, hogy minden egyes cselekedetükkel hatással vannak a földi életre, de ők döntik el milyen hatást szeretnének elérni.