Értesüljön azonnal a legfrissebb konferenciákról RSS-olvasójában!

Kedves Látogató!

Weboldalunk az Ön által használt Internet Explorer 6-ot nem támogatja.

A tartalom megtekintéséhez többek között Explorer 7,8 vagy Crome-t böngészőket tudja használni.

Ingyenesen letölthetők az alábbi linkről:

Amennyiben jelentkezni szeretne rendezvényünkre vagy egyéb kérdése van, kérjük, írjon a konferencia@hvg.hu e-mail címre!

Bookmark and Share

„Az embereiddel együtt, s nem velük szemben”

A program főbb témakörei

A jelentős szervezeti változások 80%-a vagy félresiklik, vagy teljesen kudarcba fullad. Ennek a fő oka jellemzően nem a változás technikai részének kézbentartása, hanem a munkatársak ellenállása.
A szemináriumon megvitatjuk, hogyan tudjuk elkötelezni munkatársainkat a változás mellett a szervezet minden szintjén, és konkrét stratégiákat dolgozunk ki egy aktuális szervezeti változás hatékony menedzseléséhez.

A szeminárium programja

12:30-12.50 – Bevezető, bemutatkozás

12.50-13:20 – A változások dinamikája: Miért fullad kudarcba a változások döntő többsége? Milyen alapelvek szükségesek a változások sikerre viteléhez?

13:20-13:50   Ellenállás: Milyen érzéseket keltenek a változások munkatársainkban? Hogyan fejezik ki ezeket, és milyen módon tudjuk elkötelezni őket a változás iránt?

13:50-14:40   Változás-menedzsment: Milyen magatartásokra van szükségünk a sikerhez? Hogyan alkalmazzuk ezeket helyzetfüggően a változás különböző szakaszaiban?

KÁVÉSZÜNET

15:00-15:15   A változási csapat kiválasztása: Milyen az ideális team összetétele?

15:15-15:40   Akciótervezés/1: A tanultak átültetése egy konkrét változás kapcsán: a változás kapcsán felmerülő aggályok és ellenállás részletes feltérképezése.

15:40-16:20   Változási készség felmérés: Melyek az illető változással kapcsolatos erősségeink és gyenge pontjaink?

16:20-17:00   Akciótervezés/2: A „Változásmenedzsment akcióterv” kitöltése, a Helyzetfüggő Változásmenedzsment-stratégiák alkalmazása a siker érdekében: egyéni akciótervezés, kérdések megválaszolása.

Előadó

Czinege Andor 24 éve foglalkozik vezetés- és szervezet-fejlesztéssel. 

1993 óta, a Ken Blanchard Companies nemzetközi mestertrénereként 17 országban dolgozott összesen több, mint 10,000 vezetővel. Jelentősebb projektjei:
•         A MOL felső-és középvezetői közül 500 fő képzése a 90-es években
•         A Nokia vezetőinek és belső trénereinek képzése, a Nokia-kultúra hatékony átültetése érdekében Nyugat-Európától Japánig
•         Az American Express indiai szolgáltató központjaiban dolgozó vezetők felkészítése egy felhatalmazáson és delegáláson alapuló vezetési stílus bevezetésére
•         A Nestlé oroszországi felső- és középvezetői, valamint belső trénereinek képzése a Helyzetfüggő Vezetés területén.
Nevéhez fűződik a „blended” (ötvözött) tréningtartás módszerének honosítása, miután azt számos külföldi országban már sikeresen alkalmazta. A módszer lényege: a hagyományos tantermi, és az interneten keresztül történő élő virtuális képzés ötvözése a gyorsabb készségfejlesztés és hatékonyabb gyakorlati átültetés érdekében. A most tartandó webináriummal ötvözött szeminárium a Helyzetfüggő Vezetés témakörében az egyik specialitása.
Helyszín és időpont

Hotel President

1054, Budapest, Hold utca 3-5

2012. március. 07. 12.30


Kapcsolódó kiadvány

Ken Blanchard
Vezetés magasabb szinten

Bővebben

Részvételi feltételek

A szeminárium/konferencia részvételi díja 29900 Ft + 27% áfa/fő

A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is.

Kedvezmények:
  • HVG-klubkártya tulajdonosok: -20%
  • Diákkedvezmény: -20%
  • Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)

A kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.

Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.

Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk.
Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)!

Lemondás:
Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!