Értesüljön azonnal a legfrissebb konferenciákról RSS-olvasójában!

Kedves Látogató!

Weboldalunk az Ön által használt Internet Explorer 6-ot nem támogatja.

A tartalom megtekintéséhez többek között Explorer 7,8 vagy Crome-t böngészőket tudja használni.

Ingyenesen letölthetők az alábbi linkről:

Amennyiben jelentkezni szeretne rendezvényünkre vagy egyéb kérdése van, kérjük, írjon a konferencia@hvg.hu e-mail címre!

Bookmark and Share

A szemináriumról:

Az átlagos prezentációkészség-fejlesztő képzések a hallgatóság előtti viselkedéssel, az előadással kapcsolatos tudnivalókat tárgyalják, oktatják. A prezentáció előkészítésével, létrehozásával, továbbá a főszereplővel, az előadóval nem, vagy alig foglalkoznak. Mitől válnak előkészítetté, erőssé a prezentációk, mik az erősségei az átlagon felüli előadóknak, és egyáltalán hogyan csinálják, amit csinálnak? Ezek az igazi kérdések, amelyekre mindenki kíváncsi, akinek a prezentálás a munkája alapvető részét képezi.

Ez a szeminárium gyakorlati megközelítéssel, élő szemléltetésekkel, példa-bejátszásokkal, elemzésekkel interaktív módon mutatja be az előadói készségfejlesztés, a felkészülés és az előadás mindazon legfontosabb teendőit és elkerülendőit, amelyek a személyes üzleti kommunikációnak ezt az életfontosságú részét működővé, eredményessé teszik.

Tematika

 I. A prezentáció és az előadó
A prezentáció értelmezése, az előadói karizma és a félelem.

II. A felkészülés
A hallgatóságelemzés, a célmeghatározás, az információgyűjtés, a mondanivaló kialakításának módja, fogásai. Melyek az itt elkövetett leggyakoribb tévedések, és mik azoknak a gyakorlati következményei?

III. A megtervezés
A forma egyszerűségének jelentősége, ismérvei, célja és haszna, létrehozásának módszere. Az ebben a fázisban a gyakorlatban előforduló leggyakoribb hibák.

IV. A prezentálás
Mit kíván az előadótól egy professzionális igényű prezentáció? A „jelen lévő” prezentáló ismérvei és gyakorlati módszerei. A kontaktusteremtés művészete.

A program témái
 
12:30-14:20      A prezentáció lényege, az emberi tényező, az előadótípusok, az előadói alapkészségek, az előadó és a félelem

14:20-14:40      A prezentációs képességek elsajátíthatósága, fejleszthetősége

KÁVÉSZÜNET

15:00-15:25      Felkészülés: hallgatóságelemzés, célmeghatározás, információgyűjtés, a mondanivaló kialakítása.

15:25-15:50      Tervezés: az egyszerű forma jelentősége, a struktúra, a kép-szöveg viszonya, a prezentációdesign szabályai, a leggyakoribb tévedések. A próbák jelentősége és módja.

15:50-16:30     Prezentáció előadása: a kontaktusteremtés művészete. Mit kíván az előadótól 2011-ben egy professzionális prezentáció? A chemistry, a beszédirányok, a nonverbális kommunikáció. Az előadói blokk kezelése.

Előadó

Kaszás György - tréner és kreatívigazgató
UpGrade Communications 

Kaszás György 18 éven át dolgozott a nemzetközi reklámügynökségi területen vezető kreatívdirektorként. 10 éve végez tréneri munkát. Szakterületei: nyilvános beszéd, prezentáció, szabályozott kreatív problémamegoldó gondolkodás és reklámkreativitás.
Tréneri képesítései: Hatszín Kalap gondolkodás – Edward de Bono, Oldalirányú gondolkodás – Edward de Bono, HBDI Herrmann Brain Dominance Instrument, MindMap
Tréningeket tartott többek között az alábbiaknak: Coca-Cola, Nestlé, Zwack, Unilever, TV2, hat, McCann Erickson, hAMMER, Open Communications, Weber Shandwick, MaKSZ, Opel, CEU Business School, GSK, Fundamenta, Szuperinfó, Államadósság Kezelő Központ, Kreatív, Pannon GSM, MasterCard
Országos marketingkommunikációs konferenciák, szimpóziumok rendszeres előadója.

Kiknek ajánljuk?  

Mindegy, hogy ki, melyik területről jön. Ha fontos az Ön számára, hogy a munkája során meggyőzően, összeszedetten és eredményesen fejtse ki a gondolatait bármilyen hallgatóság előtt, ha úgy érzi, hogy ennek a kívánalomnak még nem mindenben felel meg, ha úgy látja, hogy nyilvános szerepléseit a jelenleginél sokkal tudatosabbá is tehetné, akkor például Ön.

Helyszín és időpont

Sofitel Budapest Chain Bridge

1051 Budapest, Roosevelt tér 2.

2011. február. 16. 12.30


Kapcsolódó kiadvány

Garr Reynolds
preZENtáció

Bővebben

Carmine Gallo
Steve Jobs a prezentáció mestere

Bővebben

Részvételi feltételek

A szeminárium/konferencia részvételi díja 29900 Ft + 27% áfa/fő

A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is.

Kedvezmények:
  • HVG-klubkártya tulajdonosok: -20%
  • Diákkedvezmény: -20%
  • Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)

A kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.

Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.

Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk.
Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)!

Lemondás:
Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!