Az eseményig még hátravan:


HVG Munkajog konferencia 2018

Gyakorlati kérdések - szakértői válaszok


Teljes ár: 34 900 Ft + ÁFA (Bruttó: 44 323 Ft) | További kedvezmények

2018. 05. 30. 10:00
Hotel Gellért

Az aktuális munkajogi változások bemutatása mellett szakértő segítségével vesszük sorra a gyakorlati alkalmazási területeiket érintő kérdéseket és leggyakrabban felmerülő problémákat.

Az előadás alatt a résztvevőknek alkalmuk nyílik a saját munkaterületüket érintő konkrét kérdéseiket is feltenni szakértő előadónknak.

Témák

  • A foglalkoztatási kötelesség teljesítése – állásidő
  • A rendkívüli munkaidő és díjazása
  • A munkavégzés helye – home office vs. távmunka
  • A munkáltató kártérítés felelőssége a Kúria újabb gyakorlatában
  • Adatvédelem a munkajogviszonyban

Előadók

dr. Pál Lajos


ügyvéd, Pál és Kozma Ügyvédi Iroda

30 éve foglalkozik munkajoggal, Részt vett minden jelentős munkajogi szabály (törvény) előkészítésében, így az új Munka törvénykönyvet előkészítő szakmai stábnak is tagja volt. Számos cikk, kommentár szerzője, rendszeresen oktat, előad.


Helyszín

Hotel Gellért
1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.

Kapcsolódó kiadvány

Munkajog 2018 különszám

Részletek
Jelentkezés

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 34900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Résztvevők

Kérjük adja meg e-mail címét és nevét a konferenciára jelentkezőknek!