Az eseményig még hátravan:


HVG Future of Recruitment konferencia 2018 & Recruiter's Night

A HR agilisra vált


Teljes ár: 39 900 Ft + ÁFA (Bruttó: 50 673 Ft) | További kedvezmények

2018. 09. 25. 09:00
BMC - Budapest Music Center

Konferenciánkon a környezet változásából fakadó átalakuló vezetői skill-setről, a döntéshozatali szinteket érintő elvárások formálódásáról ugyanúgy beszélünk, mint a generációs (belépők és seniorok) elkötelezés kihívásairól és technikai megoldási lehetőséA szervezetek digitális átállása már túllépett a tervezési szakaszon, a folyamatok felgyorsulnak, az elvárások nőnek, az idő rövidül. A változások pedig a HR szakmát sem kerülik el. 

 A hangsúly a technológia felé tolódik - olyan határponthoz értünk, ahol a gyors tanulás, az adaptáció és a készségszintű technológiahasználat az élvonalban maradás alapfeltétele. Az új kihívásokra új működési módszertanokkal tudnak csak felelni a szervezetek.

Az agilis módszertan ma már nemcsak az IT szektor számára varázsszó, megtalálta az útját a termékfejlesztéstől a gyártáson át a marketingig és most a HR-területét forradalmasítja. Itt az idő, hogy megtanuljuk, miként toborozzuk, fejlesszük, kötelezzük el és menedzseljük szakembereinket egy állandóan változó környezetben ahol az alkalmazkodás és a folyamatos innováció már nemcsak adódó lehetőség, sokkal inkább a versenyképesség megőrzésének stratégiai szintű követelménye.

A HR szakma jövője az online térben a technológia eszközeivel épül!

Konferenciánkon a környezet változásából fakadó átalakuló vezetői skill-setről, a döntéshozatali szinteket érintő elvárások formálódásáról ugyanúgy beszélünk, mint a generációs (belépők és seniorok) elkötelezés kihívásairól és technikai megoldási lehetőségeiről. Megvizsgáljuk, milyen kiaknázható lehetőségek rejlenek a biometrikus mérésekből, hogyan alkalmazható a mesterséges intelligencia és a mély tanulás a HR-ben, hol ér össze az üzlet ás a technológia. A toborzásban is alkalmazható gyakorlati technikákat mutatunk olyan társterületekről, mint a sales vagy a marketing.


SZERKESZTŐI AJÁNLÓ

Korábbi, Online Toborzási Konferenciánk a HR szakma egyik legjelentősebb rendezvényévé nőtte ki magát. Az elmúlt 4 évben azonban fokozatosan éreztük, hogy a szektort érintő kihívások, a szakmánkra jellemző folyamatos változások túllépték azt a keretet, amit a korábbi platform biztosított. A toborzás a HR szakma kiemelt területe, de már korántsem választható el a többi HR folyamattól olyan élesen. Ahogy a különböző területek - a toborzástól a megtartson át a belső fejlesztésekig - hatással vannak egymásra, úgy a jövő kihívásai és lehetőségei sem szegmentálhatóak, valamennyi területet együtt és egyszerre érintik. Ezt  bőrünkön tapasztaljuk a mindennapi munkánk során. Ebből a tapasztalatból született meg a Future of Recruitment konferencia gondolata.

A célunk egy olyan magas színvonalú esemény megszervezése, ami a tőlünk megszokott szakmaisággal fordul a HR területeit érintő új kihívások felé és a közeli jövőre készíti fel közönségét. - Blaski Judit igazgató, HVG HR CenterKEYNOTE SPEAKERS (felkérés alatt)

Steven MacGregor - CEO, The LAB

Kim Wylie - Global Head of Customer Change, Google


HVG Future of Recruitment konferenciát követően 18 órától kezdődő partnereseményünkön, a RECRUITERS' NIGHT programján a konferencia közönsége ingyenesen vehet részt.

Részletekről bővebben hamarosan!


Témák

 • Vezetői skill-set - Hogyan alakul át a HR vezetők eszköztára?
 • A digitális változások kihívásai - Milyen új elvárásoknak kell megfelelniük a mai vezetőknek?
 • Üljünk oda az asztalhoz - Business gondolkodás a HR-ben
 • Agilis szervezetek – Miért pont a HR a változás motorja?
 • Biometrikus mérések alkalmazása  a toborzásban
 • Business és technológia - Mesterséges intelligencia és mély tanulás a toborzásban
 • Paradigmaváltás a generációs elköteleződésben – Ki kitől és mit tanulhat?
 • Újfajta karrierutak, újfajta CV-k - Hogyan ne veszítsük szem elől a jó jelöltet? 
 • Social Advocacy – Legyen minden munkatárs a cég toborzási nagykövete
 • Sales technikák a recruitmentben
 • Fit for the future –Toborzás a jövőkész szervezeteknek
 • SZAKMAI WORKSHOPOK

Helyszín

BMC - Budapest Music Center
1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Jelentkezés

A szeminárium/konferencia részvételi díja: 39900 Ft+áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, mely közvetített szolgáltatás. Kedvezmények: HVG-klubkártya tulajdonosok: -25% Diákkedvezmény: -25% Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -20% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.) A fent jelölt kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük. Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre. Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk - bővebb információ kérése: konferencia@hvg.hu! Lemondás: Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Résztvevők

Kérjük adja meg e-mail címét és nevét a konferenciára jelentkezőknek!