Értesüljön azonnal a legfrissebb konferenciákról RSS-olvasójában!

Kedves Látogató!

Weboldalunk az Ön által használt Internet Explorer 6-ot nem támogatja.

A tartalom megtekintéséhez többek között Explorer 7,8 vagy Crome-t böngészőket tudja használni.

Ingyenesen letölthetők az alábbi linkről:

Amennyiben jelentkezni szeretne rendezvényünkre vagy egyéb kérdése van, kérjük, írjon a konferencia@hvg.hu e-mail címre!

Bookmark and Share


„A képesség, hogy minden érintettel – ügyféllel, üzleti partnerrel, befektetővel, munkatárssal – kiépítsük, ösztönözzük, és megőrizzük a bizalmat, az új, globális gazdaság legfontosabb vezetői kompetenciája.” Stephen M.R. Covey: Speed of trust 

A szemináriumról:

Korábban a bizalom kérdését a menedzsment irodalom egyfajta soft, „lágy” témaként kezelte, melynek nem igazán tulajdonított komolyabb gazdasági jelentőséget. A frissebb kutatások azonban –ahogy azt Stephen M. R. Covey Bizalom sebessége című bestseller könyve is részletezi ¬bebizonyították, hogy ez egy elavult nézet. A bizalomnak mérhető, látható és kiemelt hatása van egy szervezet életére, valamint hosszú távú gazdasági eredményeire.

A mai globális gazdaságban az alacsony bizalmi szinthez fűződő olyan problémák, mint a bürokrácia, magas fluktuáció, elégtelen innováció megsarcolják a szervezeteket. Az alacsony bizalmi szint lelassult folyamatokat, mérsékelt szintű produktivitást, kihasználatlan erőforrásokat, kihagyott lehetőségeket hoz magával, mely olyan mintha egy extra adót, „bizalmi adót” fizetne a szervezet. A magas bizalmi szint azonban gyors megvalósítást, együttműködést, lojalitást jelent, mely szinte „bizalmi osztalékként” mutatkozik meg a cégek életében.

A program főbb témakörei

A szeminárium programja segíti a résztvevőket abban, hogy
  • részletesen megismerkedjenek a bizalom öt hullámával, vagyis a személyes kapcsolati, szervezeti, piaci és társadalmi bizalom elemeivel
  • felismerjék a bizalom öt hullámának összefonódási pontjait, exponenciális hatását;
  • a bizalom kiépítését, növelését és megőrzést konkrét és megvalósítható vezetői -feladatnak lássák;
  • konkrét eszközöket sajátítsanak el ezen feladat megvalósításához;
  • szembesüljenek az általuk vezetett csapat, szervezet jelenlegi bizalmi adóival;
  • magas bizalmi szinttel működő szervezetek esettanulmányainak segítségével elgondolkodjanak azon, hogyan alakíthatják át ezeket az adókat osztalékká.


Program:

12:00 – 12:30 – Vendégérkezés 

12:30 – Szeminárium I. rész

részletesen megismerkedjenek a bizalom öt hullámával, vagyis a személyes kapcsolati, szervezeti, piaci és társadalmi bizalom elemeivel
felismerjék a bizalom öt hullámának összefonódási pontjait, exponenciális hatását;
a bizalom kiépítését, növelését és megőrzést konkrét és megvalósítható vezetői -feladatnak lássák;

14:30 – 14:45 –Szünet

14:45 – 17:00 – Szeminárium II. rész

konkrét eszközöket sajátítsanak el ezen feladat megvalósításához;
szembesüljenek az általuk vezetett csapat, szervezet jelenlegi bizalmi adóival;
magas bizalmi szinttel működő szervezetek esettanulmányainak segítségével elgondolkodjanak azon, hogyan alakíthatják át ezeket az adókat osztalékká.

17:00 – távozásA program résztvevői képesek lesznek mérhető módon bővíteni eredményességüket azáltal, hogy növelik személyes hitelességüket, kulcskapcsolataikban kiépítik, kiterjesztik és megőrizik a bizalmat, jelentősen növelik csapatuk hitelességét, megbízható márkát építenek, valamint megkülönböztető többletet nyújtanak a társadalomnak.

ELŐADÓ

Dr. Szilágyi Judit senior tréner, tanácsadó, business coach
FranklinCovey Magyarország

Szilágyi Judit 8 év jogászi tevékenység után 2004-től foglalkozik tréningekkel és szervezetfejlesztéssel. Kezdetben a kihívásokat jelentő anti-diszkriminációs, toleranciaerősítő tréningek mellett, klasszikus soft skills képzésekkel segítette ügyfelei munkáját, majd 2007-ben csatlakozott a FranklinCovey Magyarországhoz. (A FranklinCovey nemzetközi certifikációkkal rendelkező tanácsadója.) Szakterülete a komplex fejlesztések megvalósítása, mely magában foglalja az egyéni eredményesség növelését, a vezetőképzést, és a szervezeti célmegvalósítás elősegítését. A magyar mellett, angolul és németül is vállal képzéseket mind Magyarországon, mind nemzetközi színtéren.
Legfőbb referenciái: PWC Hungary; CITI Bank Europe; EXXon Mobile; Provident; EON IT; Tondach Magyarország Zrt.; Trilak; PQS International; Inbev; Grundfos; Lyoness; Europen Center for Minority Issues, stb.
Business coachként közép és felsővezetők elakadásainak, kihívásainak megoldását segíti elő.

Helyszín és időpont

Ramada Plaza Budapest Hotel

1036, Budapest, Árpád fejedelem útja 94.

2011. október. 27. 12.30


Kapcsolódó kiadvány

Stephen M. R. Covey
A bizalom sebessége

Bővebben

Részvételi feltételek

A szeminárium/konferencia részvételi díja 29900 Ft + 27% áfa/fő

A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is.

Kedvezmények:
  • HVG-klubkártya tulajdonosok: -20%
  • Diákkedvezmény: -20%
  • Csoportos részvétel: 5 fő jelentkezése esetén, 1 főnek ingyenes belépést biztosítunk. Minden további résztvevő esetén -25% kedvezményt adunk. (Csoportos jelentkezés esetén egy, összevont számlát állítunk ki.)

A kedvezmények nem összevonhatók. Több kedvezmény esetén, a jelentkezők számára a legkedvezőbbet érvényesítjük.

Regisztrációval és számlázással kapcsolatos kérdésekben, kérjük írjon a konferencia@hvg.hu címre.

Cégre szabott, kihelyezett képzések szervezését is vállaljuk.
Kérdéseivel forduljon Deli Diához (d.deli@hvg.hu)!

Lemondás:
Az eseményre való jelentkezés lemondása az esemény időpontja előtt legfeljebb 3 (három munkanappal, kizárólag írásban, a konferencia@hvg.hu e-mail címre eljuttatott levélben mondható le jogkövetkezmény nélkül. 3 (három) munkanapon belüli lemondás esetén a megrendelő a részvételi díj 50%-át köteles a szolgáltatónak megfizetni.


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!